Jongeren Catechese 2017-2018

Zit je op de middelbare school of in de eerste jaren van het vervolgonderwijs dan vind je hieronder de informatie over de groepen waar jij van harte voor bent uitgenodigd.

Catechese 12-plus

De onderbouw van de middelbare school komt op dinsdag bij elkaar tussen 19.00 en 19.50 uur in de Doelenzaal van De Pastorije. We praten over de Bijbel, geloof en kerk. Het eerste thema is de kerkdienst en wat daarin gebeurt. We starten op dinsdag 19 september. Kom jij ook?

Catechese 14-plus

De bovenbouw van de middelbare school en de leerlingen in het vervolgonderwijs nodig ik van harte uit voor de tweede groep. Deze komt bij elkaar op woensdag tussen 19.00 en 19.50 uur bij Coraliene van Dijken aan de Nieuwegeer 38. Dit jaar willen we met elkaar het Marcus-evangelie lezen en op zoek gaan naar het geheim dat daarin ligt opgesloten. We bespreken dit Bijbelboek in de overtuiging dat we in deze verhalen Jezus tegen komen en hem persoonlijk leren kennen. De eerste bijeenkomst is op woensdag 20 september. Tot dan!

Ds. W.H. Hendriks

Catechese

Jeugdwerk Jeugdkerk Clubs Zondagsschool Kampweekend E-mailadres: predikant@mijnsheerenkerk.nl