Ieder jaar op de derde zaterdag in september wordt rondom kerk en ‘De Pastorije’ de Jaarmarkt georganiseerd. De organisatie is in handen van de Protestante Gemeente te Mijnsheerenland en heeft als thema “Ontmoeten en Begroeten”. Deze dag gaat het er niet alleen om dat wij geld inzamelen voor het kerkenwerk binnen onze gemeente en elkaar die dag als gemeente treffen, maar ook om op een gezellige, informele manier het gezicht van onze kerk aan het hele dorp Mijnsheerenland en omgeving te laten zien. Er wordt een lage drempel gecreëerd waarbij bestaande contacten onderhouden worden en nieuwe worden gemaakt.

Tijdens de Jaarmarkt is er ook ruimte voor niet-kerkelijke verenigingen en organisaties uit de Hoeksche Waard die een platform zoeken om hun werk onder de aandacht te brengen. Zo is bijvoorbeeld de kerk open, worden daarin rondleidingen verzorgd en het orgel bespeeld en tot slot is er ruimte voor spel, demonstraties en entertainment. Door de jaren heen is het een groot evenement geworden dat vanuit de gehele Hoeksche Waard (en daar buiten) bezoekers trekt.

Als u meer wilt weten, bezoek dan onze website www.jaarmarktmijnsheerenland.nl

Of Facebookpagina  https://www.facebook.com/marktmijnsheerenland/

Wilt u bij de voorbereiding of op de dag zelf uw steentje  bijdragen aan dit gezellige en enthousiaste evenement, of heeft u andere vragen, neem dan contact op met Jan Willem de Lange, tel.:0186-604300 of Henk-Jan van Groningen, tel.:0186-601216 of stuur een mail

Jaarmarkt Ontmoeten & Begroeten