U bent van harte uitgenodigd om onze diensten bij te wonen. Via onze kerkradio kunt u ook onze diensten rechtstreeks beluisteren en in het archief kunt u uitzendingen terug luisteren. Zie hiervoor de kerkradio-pagina's.

Kinderoppas

Elke zondagmorgen tijdens de kerkdienst is er bij de Dorpskerk in "De Pastorije" oppas aanwezig. Zij zorgen voor uw kinderen, zodat u rustig de kerkdienst kunt bijwonen. Er is voor de kinderen van alles aanwezig, zoals speelgoed, puzzles, boeken en materiaal om te kleuren. Voor de allerkleinsten is een box aanwezig.

U kunt uw kinderen brengen vanaf 9 .45 uur. Voor nadere informatie kunt u terecht bij Janneke van de Wetering: 06-23444011/078-8439764 en jannekekleijwegt@hotmail.com

Kerkauto

Gemeenteleden die slecht ter been zijn kunnen gehaald worden met een auto. Als u op zondag opgehaald wilt worden dan graag zaterdags bellen. Voor de Greupkerk op zaterdag tussen 13:00 en 13:30 uur of op zondagmorgen rond 08:30 uur.

Zie voor chauffeurs de Mijnsheerenkerk.

= Jeugdkerk

Jeugdkerk