Concert door kindergroep Dimensions Junior
Zaterdag 13 januari  wordt om 16.00 uur in Dorpskerk Westmaas een kinderconcert gegeven door Dimensions Junior. Deze kindergroep trekt met eigentijds muziek, zang en dans door het hele land om spetterende concerten te geven. Met veel nieuwe liedjes, coole dansjes en grappige, maar doordachte sketches brengen deze 8-12 jarigen live hun verrassende programma: ‘Talent gezocht’.
Dimensions Junior is de kindertak van de organisatie Dimensions die jaarlijks in de zomervakantie een week lang repeteren om met een nieuw programma door het hele land op te kunnen treden. Ben je tussen de 3 en 12 jaar? Kom dan naar dit concert en neem vooral je broers, zussen, vader, moeder, opa, oma en je vriendjes mee. Want: ook voor ouderen is dit concert met een waardevolle boodschap leuk. Kom zaterdag 13 januari 2018 naar Dorpskerk Westmaas Breestraat 7 van 16.00 -17.15 uur uiteraard staat na afloop drinken voor iedereen klaar. De zaal is vanaf 15.30 uur open. Toegangskaarten kosten 2 Euro.

Graag vooraf reserveren en meer informatie via kinderconcertwestmaas@gmail.com. Tot ziens!