Protestantse gemeente


te Mijnsheerenland

Info

Actie PLUS

Het comité zit niet stil. We zijn namelijk weer een geweldige actie gestart. In samenwerking met Plus Hans Bogaerts en Marc van den Berg is de Holiday Hotelcheque actie gestart. Zowel Plus Hans Bogaerts als Marc van den Berg bieden geheel vrijblijvend hun diensten aan. Met de Holiday Hotelcheque kunnen 2 personen gedurende 2 tot 3 aaneengesloten dagen gratis overnachten in een 3- of 4 sterrenhotel in Nederland en 12 landen in Europa. Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, België, Luxemburg, Andorra, Spanje (inclusief de Canarische Eilanden en Mallorca) en Portugal (inclusief Madeira en de Azoren).

Een hotelcheque heeft een waarde van € 39,00 waarmee 2 tot 3 overnachtingen voor twee personen al zijn afgerekend. U betaalt alleen uw ontbijt en diner in het hotel van uw keuze gedurende het aantal dagen dat u in het hotel verblijft. Maar eten moet u sowieso en de hotelkamer krijgt u er nu bij cadeau.
De hotelcheque is 1 jaar geldig vanaf het moment van ontvangst, zodat u in alle rust een mooi hotel kunt uitzoeken. De hotelcheque staat niet op naam en is daarom ook uiterst geschikt als een leuk en origineel cadeau voor familie, vrienden en collega’s.
Een uitgebreid overzicht van alle hotels met foto’s, omschrijving, beschikbaarheid en minimum uitgave voor ontbijt en diner kunt u vinden in de Hotelgids online op de website www.holidayconcept.nl.

Zo eenvoudig werkt het:
Het boeken van een hotel is heel makkelijk. Hotel uitzoeken, rechtstreeks reserveren en bij aankomst in het hotel uw ingevulde hotelcheque afgeven. Eenvoudiger kan het niet.
Vanaf 5 februari krijgt u bij besteding van € 10,00 aan boodschappen bij de Plus van Hans Bogaerts een hotelzegel. Bij een volle kaart van 15 zegels kunt u de kaart inwisselen bij de kassa en krijgt u voor € 5,00 een hotelcheque voor 2 of 3 dagen voor twee personen.

De gehele opbrengst van deze actie komt ten goede aan ons comité. Dat wil zeggen elke hotelcheque die verkocht wordt levert ons € 5,00 op.

De sponsoractie die ook al door Plus Hans Bogaerts was georganiseerd heeft ons comité  € 506,34 opgeleverd. Voorwaar een zeer mooi bedrag. Allen hartelijk dank voor de inspanning die u hebt geleverd.